Ατλέτικο: «Ας γίνει η Super League η καλύτερη διοργάνωση»

by Manifesto

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο τελευταίος από τους 12 συλλόγους που υπογράφουν την δημιουργία της ευρωπαϊκής Super League, που γνωστοποίησε επίσημα τη συμμετοχή της στο project. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “ροχιμπλάνκος”, αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε σε συμφωνία με έντεκα από τους πιο σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους για τη δημιουργία μίας νέας διοργάνωσης, της Super League, που θα κυβερνάται από τα ιδρυτικά μέλη της και που γεννήθηκε με την επιθυμία να γίνει η καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο”.

Ο ισπανικός σύλλογος κάνει λόγο για συζητήσεις με τη FIFA και την UEFA, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για τη Super League και γενικά για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τονίζει επίσης ότι η πανδημία δημιούργησε νέες προκλήσεις, καθώς επιδείνωσε την ασταθεια του ισχύοντος οικονομικού μοντέλου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. “Τα ιδρυτικά μέλη (σ.σ. της Super League) πιστεύουν ότι οι λύσεις που προτάθηκαν από τις ρυθμιστικές αρχές δεν απαντούν σε θεμελιώδη ερωτήματα, τόσο αναφορικά με την ανάγκη προσφοράς αγώνων υψηλότερης ποιότητας, όσο και για την εξεύρεση επιπλέον οικονομικών πόρων για ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου” καταλήγει η ανακοίνωση της Ατλέτικο.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα