Σε μία απρεπή και άθλια δήλωση, προχώρησε ο «αυτοαποκαλούμενος» διασώστης, Ιάσων Αποστολόπουλος μιλώντας για το μεταναστευτικό, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για το Λιμενικό, λέγοντας πως «πετάει μωρά στη θάλασσα».

Ειδικότερα, ο Ιάσων Αποστολόπουλος παρευρέθηκε στην εκπομπή της Νατάσας Γιάμαλη στο «Kontra News», προκειμένου να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του BBC, πως οι Έλληνες πνίγουν μετανάστες, στρεφόμενος εναντίον της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στα νόμιμα Push Backs, μίλησε για βία των Ελληνικών αρχών και συγκάλυψη, ισχυριζόμενος μηχανισμούς κρατικής προπαγάνδας. 

Στη συνέχεια, το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, λέγοντας πως η ελληνική κοινωνία δεν γνωρίζει το βαθμό της βίας και ότι ο σκοπός του είναι... να μεταφέρει την είδηση... λέγοντας την μεγαλύτερη αθλιότητα που έχει ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση «η ελληνική κοινωνία δεν ξέρει, πως το ελληνικό λιμενικό πετάει μωρά στη θάλασσα και φεύγει».

Προφανώς, γνωρίζοντας και ο ίδιος πόσο ακραίο ήταν το ψέμα που ξεστόμισε, για να γίνει πιστευτός είπε... πως υπάρχει ένας ψυχολογικός μηχανισμός άρνησης να δεχτεί η κοινωνία πως καθημερινά συμβαίνει μία τέτοια «κτηνωδία».... τονίζοντας μάλιστα πως τα έλεγε και δεν τον πίστευε κανείς... 

Παράλληλα, κατάφερε να διαψεύσει τον εαυτό... καθώς στη συνέχεια είπε πως λέγαμε χαριτολογώντας (σ.σ για ένα τόσο σοβαρό θέμα)... πως μόνο οι άντρες του λιμενικού τους πίστευαν γιατί αυτοί τα κάνουν, κατά τον Αποστολόπουλο... 

Κλείνοντας, προκάλεσε το κράτος, τονίζοντας πως όσα λένε για μηνύσεις και συκοφαντίες, γίνονται απλά για μιντιακό θόρυβο.

Δείτε το βίντεο