Απύθμενο θράσος από το ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν αποπομπή Πέτσα αλλά κουβέντα για τον Παππά

361

Στην αντεπίθεση προσπαθούν να περάσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν πως είναι οι πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου πολιτικού σκανδάλου της χώρας. Δεν καταλαβαίνουν ότι σε αυτό πρωταγωνιστουν σφιχταγκαλιασμένοι οι Τσίπρας και Παππάς οι οποίοι επιχείρησαν να επιβάλλουν ένα ιδιότυπο καθεστώς ελέγχου ακόμα και της ενημέρωσης. 

Την ώρα που κάθε τους δράση πια είναι γνωστή, που τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα χωρίς να διαψεύσουν ούτε λέξη για τον “Λευκό Οίκο” και τον ρόλο του κολλητού του Τσίπρα ο οποίος επηρεασμένος από αμερικανικές σειρές φαντάστηκε πως θα γίνει εκείνος που θα καθόριζε από το παρασκήνιο τα πάντα, οι ΣΥΡΙΖΑίοι τρέχουν να εκμεταλλευτούν την λίστα Πέτσα με τα ποσά που έλαβε κάθε ΜΜΕ για να ζητήσουν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του κυβερνητικού εκπροσώπου. Για τον Παππά των σκανδάλων και του παρακράτους όμως κουβέντα.

Τι λένε σε αυτή την ανακοίνωση; Πως «η λίστα με τα 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ που έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαιώνει όλες τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση μοίρασε δημόσιο χρήμα χωρίς κανένα κριτήριο, με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση μονοφωνίας στα μίντια, τη χρηματοδότηση σύσσωμου του φιλοκυβερνητικού Τύπου και το βόλεμα «ημετέρων» με Μέσα μηδαμινής επισκεψιμότητας.

Έφτασαν να δώσουν χρήματα μέχρι και στον συμπέθερο του κ. Μητσοτάκη.

Το σκάνδαλο αυτό δεν έχει την υπογραφή του κ. Πέτσα, αλλά αυτή του κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, που απλά ανέλαβε να κάνει τη βρώμικη δουλειά με τη λίστα, για να μπορέσει να κάνει επιτέλους ανασχηματισμό.

Και, φυσικά, οφείλει να δημοσιοποιήσει:

– Τις αρχικές εντολές καταχώρησης διαφημίσεων που είχε στείλει η Initiative και τις αρχικές τιμολογήσεις. Εάν δεν το κάνει, ομολογεί πως έχει γίνει «μαγείρεμα» της λίστας για να καλυφθούν οι ευθύνες των υπουργών που έβαλαν τις υπογραφές τους για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

– Τους τιμοκαταλόγους κάθε Μέσου, και κυρίως της κάθε ιστοσελίδας, βάσει των οποίων έγινε η χρέωση για την εκάστοτε διαφημιστική καταχώρηση. Εάν δεν το κάνει, ομολογεί ότι έγινε υπερκοστολόγηση διαφημίσεων για όσα Μέσα έχουν μηδαμινή επισκεψιμότητα και πήραν ιλιγγιώδη ποσά.

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος πως όλες οι ευθύνες, πολιτικές και τυχόν ποινικές, θα διερευνηθούν μέχρι και το τελευταίο ευρώ».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr