Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, ανταποκρίνονται με θέρμη στις εορταστικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τις 17 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου από τον εν λόγω Δήμο  με τη στήριξη και τη σύμπραξη της Περιφέρειας Αττικής.

Στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ 25/2/2023 στην κορύφωση των εκδηλώσεων τραγούδησε ο Γιάννης Πλούταρχος και άλλοι καλλιτέχνες, παρουσία του Περιφερειάρχης Αττικής.

Πατούλης: «Σε όλη την Αττική η Περιφέρεια στηρίζει εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της Αποκριάς»

Τον Γιώργο Πατούλη υποδέχθηκε στον χώρο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ευχαριστώντας τον θερμά για τη στήριξη στη διοργάνωση των εκδηλώσεων που πλαισιώνουν το αποκριάτικο τριήμερο.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ως Περιφέρεια Αττικής μαζί με τον άξιο Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη καταφέραμε να διοργανώσουμε στο Περιστέρι μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Στηρίζουμε το Περιστέρι, στηρίζουμε τον πολιτισμό και το αποδεικνύουμε έμπρακτα καθώς πολύ σύντομα η πόλη θα έχει ένα Μέγαρο Πολιτισμού για να το χαίρονται όλοι οι πολίτες όχι μόνο του Περιστερίου αλλά όλης της Αττικής.

Στο Περιστέρι όπως και σε όλη την Αττική η Περιφέρεια στηρίζει εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της Αποκριάς με το κέφι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει και να απολαύσει στιγμές χαράς και ξενοιασιάς», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Παχατουρίδης: «Χωρίς την Περιφέρεια Αττικής και τον Πατούλη δε θα τα καταφέρναμε»

Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, εξήρε την προσφορά του Περιφερειάρχη Αττικής στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του Δήμου.

Όπως είπε «Αν δεν ήταν η Περιφέρεια και ο Γιώργος Πατούλης δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά που κάναμε προκειμένου να χαρίσουμε στιγμές κεφιού στον κόσμο».

Στη συναυλία παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Α. Λεωτσάκος, Αντιδήμαρχοι και πολλά στελέχη του Δήμου.

Σήμερα το πρωί ο κ. Πατούλης βρέθηκε κοντά σε δεκάδες μικρούς φίλους οι οποίοι απόλαυσαν συναυλία με τους XANAZOO, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, οι οποίοι ξεσήκωσαν κύματα ενθουσιασμού στα παιδιά που παραβρέθηκαν. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά και να τους ευχηθεί καλή πρόοδο.

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

https://youtu.be/vb495001qm8