Αποκάλυψη! Η Τουλουπάκη ομολογεί ότι ο Δεστεμπασίδης είναι κουκουλοφόρος μάρτυρας! (έγγραφο)

1463

Στις 15 Μαΐου 2020 η αντεισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη παρουσιάστηκε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελο Ζαχαρή και έδωσε ανωμοτί κατάθεση για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis, η οποία υπόθεση από ιατρικό σκάνδαλο έγινε από το ΣΥΡΙΖΑ “πολιτικό σκάνδαλο” με σκοπό τον διασυρμό και την πολιτική εξόντωση δέκα πολιτικών προσώπων.

Η κυρία Τουλουπάκη ελέγχεται ότι “κατά παράβαση των υπαλληλικών σου καθηκόντων γνωστοποίησες σε άλλους απόρρητα που σου εμπιστεύθηκαν ή γνώριζες λόγω της υπηρεσίας σου, ενώ παράλληλα χωρίς δικαίωμα ανακοίνωσες ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε μη δικαιούμενα πρόσωπα και ειδικότερα, αν και η έρευνα που διενεργούσες υπόκειτο στην αρχή της μυστικότητας μη όντας προσιτή παρά μόνον σε όσους προβλέπονται από το νόμο και στα πλαίσια της διαδικασίας, εν τούτοις σε όλη τη διάρκεια αυτής παρείχες πληροφορίες για την εξέλιξη της ενώπιον σας υποθέσεως, πολλές φορές μάλιστα εκ των προτέρων, παραβιάζοντας αυτοτελώς τεθειμένες διατάξεις προς προστασία της προσωπικότητας και των δεδομένων του εξεταζόμενου προσώπου και μάλιστα σε συγκεκριμένη μερίδα ΜΜΕ”.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου η ανωμοτί κατάθεση έγινε “για τις πράξεις της από κοινού και κατά συρρροή κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος, της από κοινού και κατά συρροή κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό πλημμελήματος, της παράβασης καθήκοντος και της κατ΄ εξακολούθηση ψευδούς βεβαίωσης”.

Σε κάποιο σημείο των γραπτών εξηγήσεων που έδωσε η Ελ. Τουλουπάκη “βγάζει την κουκούλα” – άγνωστο γιατί…- από τον προστατευόμενο μάρτυρα (σ.σ.: μάλλον αναφέρεται στον “Μάξιμο Σαράφη” και όχι στην “Αικατερίνη Κελέση”) Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δεστεμπασίδης έχει διαψεύσει δημόσια τις πληροφορίες ότι είναι ένας εκ των κουκουλοφόρων μαρτύρων στη σκευωρία της Novartis.

Από τη σημερινή αποκάλυψη και γενικότερα από τους χειρισμούς της Ελένης Τουλουπάκη στην “υπόθεση Novartis”, προκύπτουν τρία, τουλάχιστον, κρίσιμα ερωτήματα:

1. Γιατί ομολόγησε στον κ. Ζαχαρή ότι ο Φιλ. Δεστεμπασίδης είναι προστατευόμενος μάρτυρας; Γιατί τώρα; Δεν γνωρίζει ότι έτσι “τινάζει” στον αέρα τη μυστικότητα της ταυτότητας των κουκουλοφόρων;
2. Μετά απ΄ αυτό το “βαρύ σφάλμα” της κυρίας Τουλουπάκη μήπως χρειάζεται να παρέμβει η φυσική ηγεσία της Δικαιοσύνης και να τη θέσει σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διενεργούν οι ανώτατοι δικαστές του Αρείου Πάγου, τόσο για την ίδια όσο και για τους βοηθούς της Χρήστο Ντζούρα και Στέλιο Μανώλη;
3. Είναι φυσιολογικό και αποδεκτό, για την ελληνική Δικαιοσύνη και την πολιτική ηγεσία, να παραμένει στη θέση της η κυρία Τουλουπάκη, η οποία έχει καταγγελθεί αρκετές φορές από πολιτικά πρόσωπα ότι “απέκρυψε από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής τα έγγραφα του FBI”. Μάλιστα σύμφωνα με τους “κατηγόρους” της έλεγε πως δήθεν ήταν απόρρητα και ήταν αδιαβάθμητα. Ισχυριζόταν για παράδειγμα ότι στα περίφημα έγγραφα του FBI “υπήρχαν” αναφορές για Έλληνες πολιτικούς και αποδείχτηκε πως όλα αυτά ήταν ανακρίβειες. (sic). Γιατί λοιπόν παραμένει στη θέση της;

Διαβάστε παρακάτω το επίμαχο σημείο από την ανωμοτί κατάθεση της Ελ. Τουλουπάκη στον κ. Ζαχαρή, στο οποίο… ξεκουκουκουλώνει, εντελώς, τον Φιλίστωρα Δεστεμπασίδη.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr