Ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να φοβόταν εδώ και τρία χρόνια ότι θα κυκλοφορήσουν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΜΠΑΜ».

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, σε συνάντηση που είχε ο Αλέξης Γεωργούλης (κατηγορείται από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και ξυλοδαρμό) σε καφετέρια στο Κολωνάκι στις αρχές του 2020 με Ελληνίδα, η οποία διαπρέπει εδώ και χρόνια σε σημαντικές θέσεις του Ευρωκοινοβουλίου, της εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν φήμες για εκείνον και διάφορες γυναίκες.

Η εφημερίδα επικαλείται ως πηγή, πρόσωπο που είχε παρευρεθεί στη συγκεκριμένη συνάντηση.

Επιπλέον δημοσιεύει νέα στοιχεία για άλλη γυναίκα που πιθανότατα να καταγγείλει τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Η γυναίκα εργαζόταν στο γραφείο του Ευρωβουλευτή από τον Νοέμβριο του 2019 έως τον Μάρτιο του 2020 και φέρεται να είχε τον ρόλο της φωτογράφου σε συνεντεύξεις που έδινε σε ξένα ΜΜΕ.

Από τότε που επέστρεψε στη χώρα μας, εργάζεται σε πολυεθνική εταιρεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα για να δει αν μπορεί να καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Παρόλα αυτά φέρεται να έχει τρομοκρατηθεί από τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση της καταγγέλλουσας (Ελένη Χρονοπούλου) της οποίας διέρρευσαν τα προσωπικά στοιχεία και φοβάται ότι θα συμβεί το ίδιο και με εκείνη.