Στο νέο σύστημα με το οποίο οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου, αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Πολλές φωνές κι απόψεις ακούγονται αλλά εσύ χρειάζεσαι μια και αξιόπιστη πηγή. Το 1566 συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ σε ένα σημείο. Γιατί η υγεία δεν μπορεί να είναι πολυφωνική. Τώρα έγινε πολυκαναλική και όλα αυτά δωρεάν. Από 1η Οκτωβρίου όλα τα ραντεβού με όλα τα νοσοκομεία του ΕΣΥ συνδεδεμένα εδώ», έγραψε ο υπουργός.
Στην ανάρτηση προστέθηκε και το βίντεο που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του νέου αριθμού 1566.
Η γραμμή θα λειτουργεί δωρεάν, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας έναν ενιαίο δίαυλο επικοινωνίας για ζητήματα υγείας.
Πολλές φωνές κι απόψεις ακούγονται αλλά εσύ χρειάζεσαι μια και αξιόπιστη πηγή. Το 1566 συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ σε ενα σημείο. Γιατί η υγεία δεν μπορεί να είναι πολυφωνική. Τώρα έγινε πολυκαναλικη….και όλα αυτά δωρεάν! Απο 01 Οκτωβρίου και όλα τα ραντεβού… pic.twitter.com/bDtUyxzviN
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 21, 2025