Στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος αναμένει να είναι υποψήφιος με την ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος έκανε έναν άτοπο παραλληλισμό κατηγορώντας την κυβέρνηση για την παγκόσμια άνοδο των τιμών του πετρελαίου, της βενζίνης και όχι μόνο. Ο ίδιος από τον ANT1 περιέγραψε την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών ως μια… «πλασμαφαίρεση», επιχειρώντας να μεταφέρει στην πολιτική αντιπαράθεση τους όρους μιας υπόθεσης που οδήγησε στον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
«Η κυβέρνηση συνεχίζει μια σκληρή, βίαιη πλασμαφαίρεση στις Ελληνίδες και τους Έλληνες και μάλιστα δεν τους επιστρέφει και το αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά . Προφανώς πρόκειται για έναν ακραίο λαϊκισμό, ο οποίος όμως δεν μας είναι ξένος από τα πρώην και νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Βέβαια ο βουλευτής που παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και αναμένει την προσχώρησή του στην ΕΛΑΣ, ξέχασε ότι στήριξε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία έκανε τη μεγαλύτερη φοροεπιδρομή των τελευταίων ετών στους πολίτες. Και κατηγορεί μια κυβέρνηση που παλεύει με την παγκόσμια ακρίβεια, μειώνοντας φόρους και προσπαθώντας να στηρίξει τους πολίτες με μια σειρά μέτρων.
Φυσικά η αναφορά του βουλευτή έγινε αντικείμενο σχολιασμού και στα social media. Πολλοί έκαναν λόγο για αισχρές δηλώσεις, χαμηλό επίπεδο κριτικής και έλλειψη σοβαρού πολιτικού λόγου.
Άλλοι δε θυμήθηκαν ότι ο βουλευτής παρακαλάει τώρα τον Αλέξη Τσίπρα να τον πάρει στο κόμμα του ενώ είχε ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο που κυριολεκτικά είχε ταράξει στους φόρους τους πολίτες.
Όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες, το θερμόμετρο της τοξικότητας θα ανεβαίνει επικίνδυνα. Άλλωστε πολλοί βουλευτές, όπως ο Γιώργος Καραμέρος, ανησυχούν για το πολιτικό τους μέλλον και φροντίζουν με απαράδεκτες τηλεοπτικές ατάκες να παραμένουν στην επικαιρότητα.
Ακολουθεί σχετικό βίντεο: