Απάντηση Γεωργιάδη σε σχόλιο Κρέτσου για την καραντίνα: “Ντροπιαστική ανάρτηση”

539
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για “ντροπιαστική ανάρτηση” έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο σχόλιο του πρώην ΓΓ Επικοινωνίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Κρέτσου στο Twitter, ο οποίος αφού αναδημοσίευσε ρεπορτάζ για την καραντίνα τριών υπουργών της κυβέρνησης που είδαν επενδυτή με κορωνοϊό, σχολίασε, «Είναι αυτό που λέμε υγιής επιχειρηματικότητα»!

«Μπορούμε να είμαστε πολιτικά αντίπαλοι σε θέματα υγείας, αλλά στα θέματα υγείας δεν υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σε θέματα υγείας είμαστε όλοι θνητοί. Είναι ατυχές σχόλιο, δεν τον γνωρίζω, πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός.

Σε ανάρτησή του στο Twitter de, σχολίασε: “Είναι δυνατόν πρώην έστω θεσμικός παράγων Υπουργός πρώην να κάνει τέτοιου είδους χιούμορ; Όλοι αυτοί που βγήκαν κατά Κασιμάτη τώρα Θ σφυρίξουν αδιάφορα;”

Η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις

«Η πανδημία δεν κάνει διάκριση στα αξιώματα. Στην πανδημία είμαστε όλοι ισότιμοι, είτε πρωθυπουργός είτε απλός πολίτης. Και τα κυβερνητικά στελέχη τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλά» σημείωσε στις ίδιες δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης από το σπίτι του όπου βρίσκεται σε καραντίνα μετά από επαφή που είχε με επενδυτή ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Το μάθαμε 10 λεπτά πριν μπούμε στο κυβερνητικό αεροσκάφος για τη Θεσσαλονίκη. Ο επενδυτής είχε έρθει έχοντας κάνει τεστ 72 ώρες πριν, που βγήκε αρνητικό, αλλά σε νέο τεστ στο αεροδρόμιο βγήκε θετικός, κι αμέσως μάς πήρε τηλέφωνο. Τον ευχαριστούμε, είναι πολύ υπεύθυνος, φαντάζεστε να είχαμε μπει στο αεροπλάνο και να μιλάμε με άλλους υπουργούς και τον πρωθυπουργό… Ο επενδυτής είναι ασυμπτωματικός» εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Είμαι πολύ καλά. Θα κάνουμε τεστ αύριο το απόγευμα, αν είναι αρνητικό θα μάς το πει ο ΕΟΔΥ. Νιώθω πολύ καλά» διαβεβαίωσε ο υπουργός.

«Ο ιός υπάρχει… Πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των γιατρών. Είναι ευτύχημα που έχουμε τον υπολογιστή, έχουμε τηλεδιασκέψεις μέχρι το βραδύ ανά δεκάλεπτο» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης φάσης του ταμείου Εγγυοδοσίας μέσω του οποίου θα δοθούν αλλά 3 δισεκ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Όπως εξήγησε οι επιχειρήσεις των όποιων το δάνειο έχει εγκριθεί θα μπορούν τώρα να το εκταμιεύσουν.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr