Αντρική υπόθεση οι εκλογές στον ALPHA

35

της Τίνας Μεσσαροπούλου
Με μόνο μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή θα καλύψουν στον ALPHA την Κυριακή των εκλογών. Για εκείνη την ημέρα επιστρατεύεται ο Σπύρος Λάμπρου με τη Ράνια Τζίμα οι οποίοι θα καλύψουν το ενημερωτικό κενό από τις 8 μέχρι τις 10, ενώ αμέσως μετά και μέχρι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων θα πάρει τη σκυτάλη ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο στο Μάνεση».

Η εκλογική βραδιά θα ξεκινήσει στις 18.00 κι από ότι φαίνεται θα είναι αντρική υπόθεση. Κι αυτό γιατί στο πλευρό του Αντώνη Σρόιτερ θα βρεθεί ο Νίκος Μάνεσης σε ειδική αποστολή δίνοντας τον σφυγμό της εκλογικής αναμέτρησης από μια ανθρώπινη πλευρά. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Φέτος για πρώτη φορά δίνεται μεγάλο βάρος στις νέες τεχνολογίες Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, οι ψηφιακές πλατφόρμες του Alpha θα μεταδίδουν πρωτογενές περιεχόμενο από την εκλογική βραδιά με στόχο την έγκαιρη, αποτελεσματική και ουσιαστική κάλυψη και για τους χρήστες των ψηφιακών Μέσων. Από χθες, στο ειδικό microsite του σταθμού για τις εκλογές www.alphatv.gr/ekloges θα υπάρχουν χρηστικές πληροφορίες (πού ψηφίζω, πόσους σταυρούς βάζω, κτλ.), καθώς και όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές.