Με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ώρες και ειδικότερα το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος με μία ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία δίνει έμφαση κυρίως στο γεγονός ότι φιλοξενείται σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων. 

Στην ανάρτησή του έκανε λόγο για «ένα σύστημα που συνειδητά επιλέγει να βγάζει ασταμάτητα στον αέρα τους "Μπέους" αυτού του κόσμου, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψει τις ρατσιστικές/σεξιστικές/ομοφοβικές τους δηλώσεις σε τηλεοπτικό σόου». Ακόμα, πρόσθεσε πως το εν λόγω σύστημα «στη συνέχεια δηλώνει "σοκαρισμένο" από τις δηλώσεις αυτές. 

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της ομιλίας του μετά την επανεκλογή του στη δημαρχία του Βόλλου, ο Αχιλλέας Μπέος είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι «αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία, ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε... να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού...δες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου, ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;».