Αντίστροφη μέτρηση για τους σκευωρούς της Novartis: Σε δύσκολη θέση πρώην υπουργοί και “πιστόλι” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

850
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto Εγγραφο-φωτιά για τη Novartis

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από τη σκευωρία της Novartis. Σύμφωνα με πληροφορίες σε δύσκολη θέση θα βρεθούν πρόσωπα που έχουν κληθεί ή θα κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες, στην Προανακριτική για τον Δ. Παπαγγελόπουλο. Κι αυτό γιατί κάποια απ΄ αυτά τα πρόσωπα ενδεχομένως να βρεθούν με την κατηγορία του υπόπτου.

Όπως λέγεται σε δικαστικούς και πολιτικούς κύκλους, ορισμένοι εξ αυτών φαίνεται ότι είχαν άμεση συμμετοχή (άλλος μεγαλύτερη κι άλλος μικρότερη) στη μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως του ελληνικού κράτους, για να παραφράσουμε λίγο τα λόγια του περιβόητου “Ρασπούτιν”.

Οι “αρχάγγελοι” της κάθαρσης και τα ύποπτα νταραβέρια

Σύμφωνα με ισχυρές ενδείξεις, (σ.σ. κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και στοιχεία-ντοκουμέντα), στο κόλπο της σκευωρίας πρωταγωνιστικό ρόλο είχε δημοσιογραφικό “πιστόλι” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γυναίκα δημοσιογράφος, εκδότης ακροδεξιού εντύπου ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με το Μαξίμου επί Τσίπρα, πρώην ανώτατος δικαστικός και δύο πρώην κυβερνητικά στελέχη, στενοί συνεργάτες του Αλ. Τσίπρα. Τουλάχιστον δύο από τους προαναφερόμενους φέρονται να είχαν τακτική επικοινωνία με τους 3 κουκουλοφόρους μάρτυρες. Μάλιστα λέγεται ότι υπάρχουν και στοιχεία που αποδεικνύουν τις τηλεφωνικές επαφές και τα ραντεβού(!!) μεταξύ των κουκουλοφόρων μαρτύρων (ειδικά με τον περίφημο “Μάξιμο Σαράφη”) και μελών του κυκλώματος που “έστησαν” τη σκευωρία. Το σίγουρο είναι ότι στην προανακριτική θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για όσους έστησαν τη σκευωρία Novartis και πολλές “απρόσμενες” καταθέσεις και αποκαλύψεις για το ρόλο τους.

Μάρτυρες “κλειδιά”

Στην Προανακριτική έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες, μεταξύ άλλων, η πρώην γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη, ο πρώην διευθυντής εμπορικής πολιτικής και φαρμακοβιομηχανίας της Novartis, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης και ο πρώην σύμβουλος στο υπ. Υγείας, Νίκος Μανίας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr