Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις που δέχεται από τους αντιεμβολιαστές η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου.

Είναι η τρίτη φορά που πέφτει θύμα επίθεσης αντιεμβολιαστών και αρνητών του κορωνοϊού.

Όπως η ίδια είπε στο pelop.gr, «Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου».

Όλα συνέβησαν σήμερα Σάββατο το πρωί κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα» που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

Πώς την κατέβασαν στο υπόγειο
Μπήκε ξαφνικά στην αίθουσα ένα άτομο το οποίο κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Δεν ήθελαν ούτε τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ούτε τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, ήθελαν εμένα προσωπικά.

Κατέβηκα λοιπόν στο ισόγειο και μου έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο είπαν πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο κτλ. Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν «δολοφόνο» και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο.

Η ίδια αναμένεται να καταθέσει μήνυση
Στη συνέχεια κινήθηκα προς το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό μου. Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου. Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» καταλήγει η κ. Μαστοράκου.

Πηγή:in.gr