Επίθεση κατά Τσίπρα εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης με αφορμή το κόμμα Κασιδιάρη και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που και τις τροποποιήσεις του νόμου δεν ψήφισε και υπόμνημα δεν κατέθεσε. Παράλληλα όμως για να…. ισοσκελίσει την κριτική κατηγόρησε και τη ΝΔ για… τακτικισμούς μέσα από μια δική του αφηγηματική θεώρηση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Νίκαια κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν στήριξε την κοινή προσπάθεια στον Άρειο Πάγο γιατί «ψαρεύει σε θολά νερά». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «ο μεν κ. Βαρουφάκης ευθαρσώς δήλωσε ότι ”καλό ήταν να μην υπάρχουν, αλλά αφού υπάρχουν, ας κατέβουν στις εκλογές”. Ο κ. Τσίπρας δεν στήριξε την προσπάθεια του κ. Αλιβιζάτου προκειμένου να έχουμε μια κοινή στάση στο θέμα του νεοναζισμού».

Και συνέχισε τονίζοντας ότι «ψαρεύει στα θολά νερά, μπας και πάρει καμιά ψήφο από τους νεοναζιστές» για να τονίσει πως «δυστυχώς, αυτό δεν είναι Αριστερά. Αυτό είναι ένα κόμμα μόνο για την εξουσία. Γι' αυτό και στα ψηφοδέλτιά του ενέταξε το δεξί χέρι του Καραμανλή, τον κ. Αντώναρο, και τα ”ορφανά” των Ανεξαρτήτων Ελλήνων»

Στη συνέχεια, στα πλαίσια των… ίσων αποστάσεων και προκειμένου να μην κατηγορηθεί από την Κουμουνδούρου, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και τι είπε;

Ότι «ο κ. Μητσοτάκης κάνει τακτικισμούς όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή. Επί τρία χρόνια, ενώ είχαν καταδικαστεί για τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και άλλων ανθρώπων, ο κ. Μητσοτάκης τους άφηνε να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και εκπομπές από τη φυλακή».

Αλλά και ότι ο πρωθυπουργός «είχε ένα ζύγι κι έβλεπε: Όταν στις δημοσκοπήσεις ήταν κάτω του 3% το κόμμα Κασιδιάρη έλεγε ”ας κατέβουν”, διότι μεγαλύτερο υπόλοιπο στις εκλογές, ευκολότερη αυτοδυναμία για τον ίδιο. Μετά όταν διαπίστωσε ότι υπερέβαιναν το 3%, σκέφτηκε πως ”αν περάσουν το 3% θα είναι δυσκολότερη η αυτοδυναμία για εμένα”».

Ξέχασε πάντως να πει ότι η Χρυσή Αυγή επί Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στη φυλακή, επί Νέας Δημοκρατίας καταδικάστηκαν τα μέλη της για συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και επί Νέας Δημοκρατίας μπήκε το μπλόκο στην κάθοδο φασιστικών μορφωμάτων που έχουν ως ιδεολογία τη βία την οποία και εφαρμόζουν.