Η επικείμενη ομιλία του Έντι Ράμα στην Αθήνα και η φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη ήταν ένα από τα βασικά σημεία της συνέντευξης που έδωσε ο πρόεδρος των Δημοκρατών Ανδρέας Λοβέρδος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. 

Όπως είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος «ο Ράμα είναι μόνο απογοήτευση. Πίσω από την Έντι Ράμα υπάρχει ολόκληρη συμμορία. Η Αλβανία δεν έχει ευρωπαϊκή προοπτική έτσι όπως είναι».

Μιλώντας για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί και την επικείμενη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι διεκδικητικός και αποτελεσμαστικός. «Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να πάει στην Τουρκία, να θέσει το ζήτημα της Μονής της Χώρας και να γυρίσει πίσω με άδεια τα χέρια. Αφού θα πάει πρέπει να φέρει αποτέλεσμα σε αυτό το ανοσιούργημα» σημείωσε. 

Τέλος, σχολιάζοντας τις κατά καιρούς δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη για τους Δημοκράτες και τους ψηφοφόρους τους ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ας μην ερμηνεύει ούτε τους πολίτες και την ψήφο τους ούτε εμένα. Ας κοιτάξει στον καθρέφτη και ας ερμηνεύσει τον εαυτό του καλύτερα».

Δείτε τη συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου: