Για τις επόμενες κινήσεις του στην πολιτική μίλησε την Τετάρτη ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στον τηλεοπτικό σταθμό One, προχωρώντας, μάλιστα, σε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις σχετικά με αυτές. 

Ο κ. Λοβέρδος, συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα επόμενα βήματά του, ανέφερε πως ετοιμάζει προσεκτικά το επόμενο πολιτικό βήμα, ενώ έκανε λόγο και για τις εισηγήσεις που λαμβάνει από πολιτικούς φίλους του, οι οποίες είναι δύο και αφορούν δύο ενδεχόμενα, είτε να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, είτε να δημιουργήσει πολιτική κίνηση.

«Ή η προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ή η δημιουργία πολιτικής κίνησης», παρέμεινε σε αυτήν τη δήλωση, χωρίς να αποκλείσει τη μία ή την άλλη περίπτωση. Ακόμα, ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε τη διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου.

Παρόλα αυτά, τόνισε, στο τέλος, ότι ο ίδιος θα αποκαλύψει τις αποφάσεις του και τις κινήσεις του, κάτι που δεν θα κάνει, όπως είπε, στη συγκέντρωση του Νοεμβρίου, αλλά σε άλλη σημαντική χρονική στιγμή μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο. Υπενθυμίζεται πως μετά τις εθνικές εκλογές ο Ανδρέας Λοβέρδος αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ.