Ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη για τα οχτώ χρόνια από το θάνατο της μητέρας της

by Manifesto

«Οκτώ χρόνια και είναι σαν να ήταν χθες. Πόσο μας λείπεις, εσύ ο βράχος μας, ο ατσαλένιος κρίκος όλης της οικογένειας». Με τα λόγια αυτά, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε δημόσια χθες 6 Μαϊου, ημέρα που έχασε τη μητέρα της, πόσο της λείπει.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την επέτειο, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια παλιά  κοινή φωτογραφία με τη μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

https://www.instagram.com/p/B_1a97aJnl7/?utm_source=ig_embed

H Μαρίκα Μητσοτάκη (29 Νοεμβρίου 1930 – 6 Μαΐου 2012), ήταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Mητέρα της τότε Δημάρχου Αθηναίων και Υπουργού Εξωτερικών, Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς και του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απεβίωσε στις 6 Μαΐου του 2012, ανήμερα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Λίγες μέρες πριν, στις 17 Απριλίου 2012 εισήχθη στο Ευγενίδιο Θεραπευτήριο λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα