Απάντηση σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν ότι αποχωρώντας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά τον ανασχηματισμό, πήρε μαζί και του πίνακα που κοσμούσε το γραφείου του υπουργού, δίνει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο πρώην υπουργός βρέθηκε στο στόχαστρο επιθέσεων από διάφορα τρολ του διαδικτύου, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και διάφορα ΜΜΕ, με πρώτον να σέρνει τον χορό τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε σε ανάρτησή του ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, φεύγοντας, «μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε».

Ουδείς εγγυητής της αντιπολίτευσης της λάσπης ενδιαφέρθηκε να μάθει την αλήθεια, η οποία -όπως διαμηνύεται από το περιβάλλον του Λευτέρη Αυγενάκη- είναι ότι ο πρώην υπουργός κατά την αποχώρησή του από το ΥΠΑΑΤ πήρε μόνο όσα αντικείμενα ο ίδιος είχε φέρει από το προσωπικό του γραφείο.

Οι δε πίνακες ζωγραφικής που ήταν αναρτημένοι στο γραφείο του υπουργού κατά την θητεία του Λευτέρη Αυγενάκη, προήρχοντο από την προσωπική του συλλογή.  Ήδη, όπως σημειώνουν, στη θέση τους έχουν αναρτηθεί οι πίνακες που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ως εκ τούτου, τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή, τονίζουν.

photo-2024-06-18-13-15-38.jpg
photo-2024-06-18-13-15-382.jpg
photo-2024-06-18-13-15-381.jpg