Κωνσταντοπούλου (η) 1. αυτή που δεν αντέχει τον διάλογο «μπορείς να προσπαθήσεις να συζητήσεις μαζί της, αλλά αμέσως θα καταλάβεις ότι είναι κωνσταντοπούλου» 2. πολιτικός που δεν αντέχει τις ερωτήσεις που δεν την ή τον ευχαριστούν «όσα χρόνια παρακολουθώ την πολιτική δεν θυμάμαι άλλη Κωνσταντοπούλου σαν τη Ζωή»
3. κακομαθημένη «είναι φοβερό πόσοι γονείς κάνουν τις κόρες τους κωνσταντοπούλου» 4. αυτή που κάνει καριέρα κληρονομικώ δικαίω «είναι τόσο κακή ηθοποιός που αν δεν ήταν κωνσταντοπούλου ούτε απ’ έξω δεν θα περνούσε από το θέατρο»
Φοβάται ότι θα της κόψει τα φτερά
Το πιο ενδιαφέρον από την αποχώρηση της κόρης του Νίκου Κωνσταντόπουλου από την εκπομπή της Φαίης της Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ είναι ότι δεν επρόκειτο για αντίδραση σε μια δύσκολη για την ίδια ερώτηση αλλά για αντίδραση σε ερώτηση για τον μπρόεδρο Τσίπρα. Τον άνθρωπο δηλαδή χάρη στον οποίο μπορεί να απολαμβάνει ισοβίως τα προνόμια που συνοδεύουν κάθε πρώην πρόεδρο της Βουλής.
Όμως η αρχηγός του Μπιμπίλα μάλλον δεν το βλέπει έτσι. Θέλω να πω ότι στο δικό της το μυαλό πιθανότατα ο Τσίπρας είναι πάντα ο βαστάζος του μπαμπά, ο οποίος απλώς της πρόσφερε κάτι που δικαιωματικά τής ανήκε και που η επαναδραστηριοποίησή του πιθανόν να της κόψει τα φτερά. Οπότε λογικό είναι και μόνο η αναφορά του ονόματός του να την εξοργίζει.
Συσπείρωση
Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη βοήθεια στον Κυριάκο τον Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση από αυτή που του προσφέρουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για κοινό ψηφοδέλτιο των κομμάτων τους. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος συσπείρωσης των ψηφοφόρων από Κέντρο και δεξιότερα από το να νιώσουν την απειλή μιας δεύτερης φοράς Αριστερά.
Βασίζεται στην έλλειψη ηθικών φραγμών
Όπως φαίνεται, η ειρήνη στη Γάζα κρέμεται από μια κλωστή και κανείς δεν πρέπει να εκπλήσσεται. Θέλω να πω κανείς δεν μπορεί να περιμένει από τη Χαμάς να τηρήσει οποιαδήποτε συμφωνία αφού η ίδια η δράση κάθε τρομοκρατικής οργάνωσης βασίζεται πρώτα και πάνω απ’ όλα στην έλλειψη ηθικών φραγμών.
Δεν το περιμέναμε
Ιδιαιτέρως απογοητευτική η συμπεριφορά του Κυριάκου του Βελόπουλου στη Βουλή στον τσακωμό του με τον Δημήτρη τον Καιρίδη. Ποιος να περίμενε τέτοια χυδαιότητα από έναν άνθρωπο ο οποίος με τα σκευάσματά του βοήθησε την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από το Αλτσχάιμερ και την άνοια και με τα βιβλία του μας έμαθε τον πραγματικό Ιησού.