Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες τρακτέρ έχουν κατακλύσει τους δρόμους έξω από τη Βουλή.

Πάνω από έξι χιλιάδες αγρότες δίνουν το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο- Εφτασαν στην Αθήνα με περισσότερα από 200 τρακτέρ, αγροτικά χήματα και πούλμαν - Τι ζητούν οι αγρότες - «Χωρίς εμάς τί θα φας;» και «no farmers, no food, no future» τα βασικά τους συνθήματα.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά»

Οι Έλληνες αγρότες παρά τις διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και τον πρωθυπουργό θεωρούν ότι τα βασικά τους αιτήματα δεν έχουν ικανοποιηθεί και επέλεξαν να κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους με το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

aghrotes-sintaghmajpg9.jpg
agh11.jpg
agh10.jpg
a8.jpg
28346689-2TRqn.jpg
7.jpg
a6.jpg
aghrotes-sintaghmajpg5.jpg
aghrotes-sintaghmajpg4.jpg
aghrotes-sintaghmajpg3.jpg
aghrotes-sintaghmajpg2.jpg
aghrotes-sintaghma.jpg
trakter-syntaghma.jpg