Εποικοδομητικό και ουσιαστικό χαρακτήρισαν τον διάλογο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι εκπρόσωποι των αγροτών μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι αγρότες δήλωσαν ότι δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι και είπαν ότι θα μεταφέρουν το αποτέλεσμα των συζητήσεων στα μπλόκα για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ο εκπρόσωπος των αγροτών Γιάννης Παναγής δήλωσε ότι φτάσαμε στο μέγιστο επίπεδο διαπραγμάτευσης. «Ήταν μια διαπραγμάτευση που δεν είχαμε περιθώρια να χάσουμε. Οι μόνοι αρμόδιοι είναι οι αγρότες να αποφασίσουν. Έγινε εποικοδομητικός και ουσιαστικός διάλογος αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι ίδιοι οι αγρότες».

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο εκπρόσωπος των αγροτών Ρίζος Μαρούδας είπε ότι «δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας. Θα πάμε στα μπλόκα, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας και θα αποφασίσουμε. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα μας. Μέχρι αύριο θα ξέρουμε που βρισκόμαστε».