Αγώνας στο πεζοδρόμιο για τη Φώφη

by MANIFESTO

Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις επενδύει πλέον το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά εκτιμώντας πως το εργασιακό νομοσχέδιο μπορεί να δώσει στη Χαριλάου Τρικούπη την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται για να επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή.

Με το κόμμα να έχει μπει σε προεκλογική διαδικασία, ο στόχος της προέδρου είναι διπλός: και να ενισχύσει το προφίλ της έναντι των πολιτικών της αντιπάλων (του Ανδρέα Λοβέρδου δηλαδή) και να σπρώξει το κόμμα το οποίο βρίσκεται κολλημένο δημοσκοπικά και χωρίς θετική τάση.

Με κίνδυνο να φανεί ως ακόλουθος του ΣΥΡΙΖΑ που επίσης έχει επενδύσει στο πεζοδρόμιο και την μητέρα των μαχών (όπως χαρακτηρίζουν την κινητοποίηση της Πέμπτης χωρίς παρόλα αυτά να έχουν τεθεί αριθμητικοί στόχοι) στην Χαριλάου Τρικούπη θα τα δώσουν όλα για όλα σαν να είναι η τελευταία ευκαιρία. Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια η Φώφη Γεννηματά θα τεθεί επικεφαλής του κλιμακίου του κόμματος.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα