ΥΛΙΚΑ
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το λευκό μέρος ψιλοκομμένο
- 650 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες
- 200 γρ. καρότο, κομμένο μεσαίο καρέ
- 400 γρ. πατάτα, κομμένη κυδωνάτη
- 110 γρ. λευκό κρασί
- 650 γρ. ζωμός κοτόπουλου ή νερό
- 35 γρ. χυμός λεμονιού
- ξύσμα λεμονιού, στον ψιλό τρίφτη
- 50 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, το πράσινο μέρος ψιλοκομμένο
- 10 γρ. άνηθο
- 6 γρ.αλάτι
- πιπέρι