Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβαινε στα ενδότερα της Κουμουνδούρου και στις νομαρχιακές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ. Γεγονότα που ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες εκείνου του «καλοκαιριού» που ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε τα capital controls και έπαιζε την τύχη της χώρας στα ζάρια, μιλώντας για παράλληλα νομίσματα κι άλλα φαιδρά, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά την ορθή απόφαση των πολιτών να επιλέξουν Νέα Δημοκρατία, στις τελευταίες εκλογές, μακριά από τερτίπια που μπορούν να διαταράξουν την καθημερινότητά τους και την οικονομική τους ασφάλεια.

Τις αποκαλύψεις έκανε το πρώην -πλέον- στέλεχος του κόμματος Άγης Τάτσης, ο οποίος αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε συζητήσεις που γίνονταν μεταξύ στελεχών για «περίεργα νομίσματα», μιας άλλης οικονομίας, όπως την έχουν στο κεφάλι τους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο «Κontra», σε νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ διακινούσαν μέχρι και χαρτιά για ανταλλακτικά νομίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι σε μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Άγης Τάτσης, αφού εξήγησε τους λόγους που αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, περιέγραψε ένα κόμμα που λειτουργεί ως φράξια.