Παραμένει στα «κόκκινα» η κόντρα Αγοραστού - Κουρέτα, λίγες μέρες μετά το τελικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, με φόντο τις καταστροφές στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel.

Κουρέτας: Τα έργα σταμάτησαν την επομένη των εκλογών

Ο εκλεγμένος περιφερειάρχης, που αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024, Δημήτρης Κουρέτας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «η κατάσταση δεν είναι καλή στη Θεσσαλία. Κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την περιφέρεια. Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας. Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της περιφέρειας για να με ενημερώσει γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε», είπε αρχικά ενώ πρόσθεσε: «Ακόμα και αν τελείωσαν τα χρήματα θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Όπως και να έχει όμως πρέπει να έχεις φροντίσει για αυτά είτε εκλεγείς, είτε όχι».

«Η Θεσσαλία παραμένει απροστάτευτη μπροστά σε μια νέα κακοκαιρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν μπορεί να πάρει κανείς ένα μαγικό ραβδί. Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό περιμένω μια ανάλυση για να μπορώ να ενημερώσω και τον κόσμο» υπογράμμισε ο κ. Κουρέτας.

Αγοραστός: Λέει ψέματα!

Λίγο αργότερα ο νυν περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, έκανε παρέμβαση στην ίδια εκπομπή του ΣΚΑΪ λέγοντας πως ο κ. Κουρέτας λέει ψέματα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός ανέφερε:

«Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει κι ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δει (σ.σ.: είχε παρέμβει επίσης νωρίτερα στην εκπομπή). Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα δεν είναι διακοπή των έργων. Έχουμε 90 μηχανήματα στη Μαγνησία και 42 στον Κραυσίδωνα. Λένε ότι δεν κάνουμε έργα και έχουμε μηχανήματα παντού σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα. Θα σας στείλω και βίντεο να το δείτε. Συνεχίζουν κανονικά τα έργα».