Άδωνις προς Παππά: Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια;

by news

Στις δηλώσεις του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά περί φιέστας που στήθηκε στο Ελληνικό “για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτιρίων και για τα υπόλοιπα 895 “βλέπουμε””, απάντησε εύστοχα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας: “Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια;”

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο υπουργός, αναφέρει μεταξύ άλλων: «…Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γι’ αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα γκρινιάζετε, κρίμα».

Σε έτερη ανάρτησή του, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια των έργων στο Ελληνικό, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνει:  «Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!»

Συγκεκριμένα τονίζεται: «Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια «πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό»….τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!»

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα