Το νέο γραφείο του υπουργού, πλέον, Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, όπως έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter και το Facebook ο τελευταίος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ευχήθηκε στον κ. Γεωργιάδη να είναι αποτελεσματικός, ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πως και εκείνος έχει περάσει από το υπουργείο Εργασίας και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές για την ελληνική οικονομία και δη για την εργασία. 

Ουσιαστικά, ο κ. Λοβέρδος έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο υπουργείο, γιατί οριστεί να υπηρετήσει σε αυτό από το 2009 έως και το 2010, οπότε και η Ελλάδα μπήκε στο καθεστώς μνημονίων. Αξίζει να αναφερθεί πως αν και οι δύο πολιτικοί ανήκουν σε αντίπαλα κόμματα, διατηρούν εδώ και χρόνια φιλικές σχέσεις. Ακόμα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αφότου ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μετά τη νίκη της στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, της ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο έργο που καλείται να διατελέσει: «Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας κυβέρνησης. Για το καλό της πατρίδας μας πάνω απ’ όλα»

Τέλος, αυτό είναι το κείμενο που συνόδεψε τη φωτογραφία που ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Εργασίας @AdonisGeorgiadi για το αντικείμενο ενός υπουργείου στο οποίο υπηρέτησα στα πιο δύσκολα χρόνια (2009-2010). Συζητήσαμε για τα μεγάλα θέματα του υπουργείου και του ευχήθηκα να είναι αποτελεσματικός».