Συνάντηση με διαδηλωτές πραγματοποίησε στο γραφείο του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί, της Τρίτης 11 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας ξαφνικά βγήκε έξω από το υπουργείο και ζήτησε να συγκροτηθεί αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, το οποίο και πραγματοποιούσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ώστε να συναντηθεί μαζί τους, να τους ακούσει και να συζητήσουν τα αιτήματά τους.

Μάλιστα, σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμού του κ. Γεωργιάδη στο Facebook, ο ίδιος φαίνεται να κατεβαίνει και να βγαίνει έξω από το υπουργείο, στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι διαδηλωτές, να τους χαιρετάει και στη συνέχεια, να τους προσκαλεί πάνω στο γραφείο του για να μιλήσουν, λέγοντάς τους: «Ελάτε πάνω. Πόσοι θα ανέβετε; Πέντε καλά είναι; Ωραία. Πέντε ελάτε πάνω. Πάμε».

Το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς πραγματοποίησαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με σκοπό να ληφθούν μέτρα πρόληψης και προστασίας στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα, αναφορικά με αυτές τις μέρες που αναμένονται συνθήκες καύσωνα, μέτρα για τη θερμική καταπόνηση των εργαζομένων, σύμφωνα και με τις συστάσεις που ανακοινώθηκαν από το συγκεκριμένο υπουργείο χθες, Δευτέρα 10 Ιουλίου.