Με μία ιδιαίτερα αστεία ανάρτηση στο X καυτηρίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης τον τρόπο που διαγράφει τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης διαφωνούντα μαζί του στελέχη από το κόμμα της Κουμουνδούρου. Υπενθυμίζεται πως όσες διαγραφές έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές, ο Κασσελάκης τις έχει ανακοινώσει μέσω των social media με αναρτήσεις του και αναφέροντας τη γνωστή φράση «έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης λοιπόν, δημοσίευσε μία ανάρτηση που δεν είναι δική του και σχολίασε: «Το πιο επιτυχημένο σχόλιο για τα του ΣΥΡΙΖΑ από ένα parody account».

Η ανάρτηση από το parody account Στέφανος Καφελλάκης που αναδημοσίευσε ο υπουργός έλεγε: «Από εδώ και πέρα και κάθε Δευτέρα θα ανακοινώνω τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση και την υπόλοιπη εβδομάδα ο κόσμος θα ψηφίζει με SMS ποιος θα φεύγει στο live της Κυριακής». 

Όντως, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πετυχημένο αστείο και καυστικό σχόλιο και πράγματι, η κατάσταση με τις διαγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζουν σοβαρό πολιτικό κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης που λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο και μπορεί μέχρι ένα βαθμό να συνεννοηθεί. Αντίθετα φέρνει πιο πολύ σε ριάλιτι με τους καυγάδες του και τις αποχωρήσεις του...