Για πολλοστή φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέθεσε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος αν και αποπέμφθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παραμένει κανονικά στέλεχος του κόμματος, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης διστάζει να πάρει την απόφαση για ολική διαγραφή. Με μια ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας αποστομώνει τον Παύλο Πολάκη και τις δήθεν αποκαλύψεις που κάνει για υποτιθέμενα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης, προφανώς για να ξεχάσουμε τα απανωτά περιστατικά προσβλητικών συμπεριφορών κατά των γυναικών, έκανε διαρροές τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τις οποίες θα αποκάλυπτε ένα φοβερό και τρομερό σκάνδαλο στο χώρο της υγείας: «Ακούστε λοιπόν τί έγινε σήμερα. Από χθες που διεγράφη, διέρρεε ότι «αύριο» δηλ σήμερα θα απεκάλυπτε ένα φοβερό σκάνδαλο στα προτεινόμενα από εμένα πρόσωπα για την στελέχωση της Αρχής…». Όπως μάλιστα αναφέρει ειρωνικά ο υπουργός Υγείας, πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούν... λαγωνικό που υποτίθεται ξετρυπωνει σκάνδαλα, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα: «Πολλοί στον @syriza_gr αλλά και εκτός, θεωρούν ότι ο @pavpol2222 είναι κάποιο τεράστιο «λαγωνικό» που ξετρυπώνει «φοβερά» σκάνδαλα».

Όπως αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, το φοβερό σκάνδαλο που θα αποκάλυπτε ο Παύλος Πολάκης με τα πρόσωπα που πρότεινε αυτός για τη στελέχωση της Ανεξάρτητης Αρχής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του υπουργείου, τελικά δεν υφίσταται, καθώς ο Παύλος Πολάκης μπέρδεψε... τα επίθετα των προσώπων. Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρότεινε τον Γεώργιο Πάντο, καθηγητή Μαιευτικής και γυναικολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος ήταν ήδη μέλος της επιτροπής και εκλέχθηκε αναπληρωτής πρόεδρος, ωστόσο ο Παύλος Πολάκης μπερδεύτηκε και κατάλαβε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης πρότεινε τον... Κωνσταντίνο Πάντο, ο οποίος είναι επίσης γιατρός και ιδιοκτήτης μονάδων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και προφανώς γι αυτόν θα έβγαζε, όπως έλεγε, κάποιο τρομερό σκάνδαλο. Μάλιστα επειδή ο Παύλος Πολάκης μπερδεύτηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ ψήφισε παρών για την νέο πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της επιτροπής, για το πρόσωπο του αναπληρωτή προέδρου που εκλέχθηκε ο Γεωργιος Πάντος ψήφισε αρνητικά. Και όλα αυτά επειδή ο Παύλος Πολάκης μπέρδεψε τα ονόματα: «τελικά τί απεδείχθη; Ότι είχε μπερδέψει τον γνωστό ιατρό/ιδιοκτήτη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής από την Αθήνα κ. Κων/νο Πάντο, με τον Καθηγητή του ΑΠΘ από την Θεσσαλονίκη κ. Γεώργιο Πάντο…».

Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοψίζει υποστηρίζοντας ότι μόνο από αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος πόσο ικανός είναι ο Παύλος Πολάκης στην αναζήτηση σκανδάλων και πόση αξία έχουν οι διαρκείς καταγγελίες του για τα πάντα. Μάλιστα αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «αξιοθρήνητο», διότι το μόνο που επιθυμεί είναι να κατηγορεί τους άλλους και να δημιουργεί φασαρίες ώστε να επωφελείται πολιτικά: «το λέω για να καταλάβετε πόσο «ικανός» στο ψάξιμο είναι και πόση αξία έχουν οι διάφορες καταγγελίες αυτού του ανθρώπου…αξιοθρήνητος, πάντα ψάχνει για καυγά και για το πώς θα κατηγορήσει τους άλλους».  

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη: