Όλα είναι έτοιμα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» για την κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 90ή ΔΕΘ.

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον το βράδυ του Σαββάτου, καθώς σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στο βήμα για την καθιερωμένη ομιλία του στο πλαίσιο των εγκαινίων της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

7076390.jpg
7076342.jpg

Μέσα στην αίθουσα βρίσκονται κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και προσκεκλημένοι, με τις τελευταίες προετοιμασίες να έχουν ολοκληρωθεί και το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Η εκδήλωση αρχίζει στις 19:30, ενώ η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

7076347.jpg
7076218.jpg

Από το πρωί ο πρωθυπουργός βρέθηκε στους χώρους της Έκθεσης, όπου παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και πραγματοποίησε περιοδεία στα περίπτερα.

7076289.jpg
7076310.jpg

Το πολιτικό ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στο εσωτερικό του Βελλίδειου, όπου αναμένονται οι βασικές κυβερνητικές εξαγγελίες και το πλαίσιο που θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός για την οικονομία και την επόμενη περίοδο.

jishokk.jpg
7076401.jpg