Στην εκπομπή της Ναταλίας Γεραμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και πέραν των αναφορών στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τους πολίτες καθώς και αυτών για την Κιβωτό του Κόσμου αλλά και τις βία κατά των γυναικών, υπήρξαν στιγμές προς το τέλος της που έγινε αναφορά σε θέματα πιο χαλαρά.

Ήταν εκείνη τη στιγμή που η Ναταλία Γερμανού έβγαλε στον αέρα μουσική από το Star Wars ως παραγγελιά από τον γιό του πρωθυπουργού με τον ίδιο να βάζει τα γέλια και να αποκαλύπτει πως το συγκεκριμένο απόσπασμα που ακούγεται κάποια στιγμή ως μουσική στο πρώτο επεισόδιο είναι και το… ring tone που έχει στο κινητό του.

Εξήγησε μάλιστα ότι επειδή το έβλεπε με τα παιδιά του τους διασκέδαζε πολύ αυτό το κομμάτι και γι αυτό το έχει επιλέξει και ως ήχο κλήσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τις σχέσεις με τα παιδιά του για την άθληση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σχεδόν της καθημερινότητάς του αλλά και για το γεγονός πως με τη σύζυγό του επιλέγουν να δούν κάποια ταινία στο Netflix προκειμένου να χαλαρώσουν.