Τη συμμετοχή του στα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη παραδέχτηκε ο 18χρονος που συνελήφθη για τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας η οποία προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού

Στην απολογία του, ωστόσο, ο 18χρονος είπε στον ανακριτή ότι ίσως να μην ήταν η δική του φωτοβολίδα αυτή που τραυμάτισε τον αστυνομικό, καθώς εκείνη τη στιγμή και άλλα άτομα έριχναν φωτοβολίδες. Η δική του, υποστήριξε, είχε πορτοκαλί χρώμα και οι Αρχές μπορούν να διακριβώσουν αν ήταν αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό στο πόδι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονις είπε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει βλάβη και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του αστυνομικού. Σκοπός του ήταν να ρίξει τη φωτοβολίδα προς τα επάνω, αλλά δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχει η φωτοβολίδα καθοδική τροχιά να χτυπήσει κάπου και στη συνέχεια να τραυματίσει τον αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση περίπου 70 μέτρων. 

Στην απολογία του, ο 18χρονος δεν κατονόμασε το άτομο που του έδωσε τη φωτοβολίδα και δεν είπε ποιος ήταν ο καθοδηγητής των επεισοδίων, τον οποίον αναζητούν οι αρχές.