Σε καμία περίπτωση το «λάθος» του Στέφανου Κασσελάκη -ο οποίος χαρακτήρισε «κρατίδιο» τα Kατεχόμενα στην Κύπρο- δεν οφείλεται στην αϋπνία, όπως «δικαιολογήθηκε» ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης.

«Δεν μπορεί το λάθος Κασσελάκη να αποδοθεί στην αϋπνία», σχολίασε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, συμπληρώνοντας ότι «ο άνθρωπος είναι εντελώς ρηχός, δεν το έχετε αντιληφθεί; Φοβάται μην κάνει το λάθος. Και ήδη το έκανε αυτό το λάθος με την Κύπρο». Για τον λόγο αυτό, όπως ερμήνευσε, ο Στέφανος Κασσελάκης προστατεύεται και δεν έχει βγει στα κανάλια για μια συνέντευξη. «Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος αυτός απέφυγε παντελώς να βγει στα κανάλια και να βγει σε καμία σοβαρή εκπομπή. Έχω την εντύπωση ότι κι εσείς πρέπει να του ζητήσατε να βγει», είπε.

Στις ίδιες δηλώσεις, ο Ανδρέας Δρυμιώτης, απορρίπτοντας κατηγορηματικά τη δικαιολογία του Στέφανου Κασσελάκη για το λάθος του, είπε: «Για φανταστείτε να κουβεντιάζει σοβαρά θέματα, όπως ήταν για παράδειγμα ο Τσίπρας, 17 ώρες. Τότε ο Τσίπρας θα έπρεπε να δώσει και τον Παρθενώνα από την αϋπνία του».

Δείτε εδώ τις δικαιολογίες του Στέφανου Κασσελάκη για τις ανιστόρητες δηλώσεις του

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις στην Κύπρο για τις δηλώσεις Κασσελάκη

Δείτε εδώ την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου στις δηλώσεις Κασσελάκη