«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τη σύντροφό του ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντής Καραναστάσης, χωρίς φυσικά να πει κάτι που δεν γνωρίζαμε ήδη. 

Άλλωστε οι πολιτικές σκανδαλιές της Ζωής Κωνσταντοπούλου είναι αμέτρητες. Έχει κάνει τη Βουλή άνω κάτω ουκ ολίγες φορές και έχει φέρει τους συναδέλφους της στα όρια τους περισσότερες φορές από όσες θα μπορούσε να αντέξει ένας μέσος άνθρωπος. Ποιος ξεχνά άλλωστε τα άγρια ξενύχτια στα οποία τους υποχρέωνε όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής το πρώτο εξάμηνο του 2015; Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπέρτατη σκανδαλιά του δημοψηφίσματος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή που υποστήριξε παθιασμένα με το χέρι υψωμένο έξω από τη Βουλή, και που λίγο έλλειψε να τινάξει τη χώρα στον αέρα; 

Ο Διαμαντής Καραναστάσης ίσως δεν εννοούσε τα παραπάνω. Μίλησε στο Mega για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι «δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας». 

Και για όποιον δεν κατάλαβε βρήκε και τις σωστές ποδοσφαιρικές αναφορές. «Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι!» είπε.