Ανησυχητικά επεκτείνεται ο παραλογισμός στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, με στελέχη του να φτάνουν στο σημείο να εγκαλούν την κυβέρνηση ακόμα και για αυτά που, κατά την εκτίμησή τους, θα έπρεπε να κάνει και τα πράττει.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του βουλευτή, Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος ζητά να εφαρμοστεί αυτό που ο ίδιος δεν ψήφισε, δηλαδή “τηλεργασία στο Δημόσιο αύριο”. Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, απαίτησε από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη την άμεση εφαρμογή της τηλεργασίας στο Δημόσιο τομέα. “Έχω φάει τα αυτιά του Βορίδη” ώστε να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα, είπε, απαριθμώντας χώρες στις οποίες υπάρχει τηλεργασία.

Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά στην τηλεργασία, ο ίδιος είπε: «Δεν ξέρω, γιατί είναι ιδεοληπτική. Δεν ξέρω, δεν ξέρω γιατί δεν το κάνει. Δεν ξέρω, θέλω να το κάνει αύριο.», αποκρύπτοντας απροσχημάτιστα ότι η κυβέρνηση έχει ψηφίσει τηλεργασία. Αποκρύπτοντας επίσης ότι ο ίδιος δεν την ψήφισε κι ας την ζητάει, προφανώς επειδή την έφερε η κυβέρνηση.

Ήταν μόλις λίγες μέρες πριν στη Βουλή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικώ, όχι μόνο παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση έχει ήδη ψηφίσει και θεσμοθετήσει την τηλεεργασία στο Δημόσιο τομέα αλλά και πως ο ίδιος παρ’ όλο που προφανώς συμφωνεί με το συγκεκριμένο μέτρο, το καταψήφισε: «Για την τηλεεργασία σας έστειλα και επιστολή προχθές. Ψηφίσατε την τηλεεργασία, εγώ δεν την ψήφισα, παρ’ όλο που συμφωνώ να υπάρχει τηλεεργασία, προφανώς.», είπε.

Κι αντί να σωπάσει, ζητάει και τα ρέστα…