Υποσχέσεις σε κυνηγούς μοίρασε ο Τσίπρας – ΝΔ: Υιοθετεί τα πάντα

by MANIFESTO

Tην πλάτη των κυνηγών χτύπησε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεδιάσκεψη που είχε με την Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Ξεχνώντας το ένδοξο παρελθόν του κατά το οποίο οι κυνηγοί ήταν εχθροί – μέχρι τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός- αδιαφορεί για τις εισηγήσεις των ειδικών που σε άλλες περιπτώσεις επικαλείται.

«Η αναζήτηση πεδίων αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δίνει στον κ. Τσίπρα την ευκαιρία επαφής με άγνωστες σε αυτόν μέχρι τώρα, κοινωνικές ομάδες. Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορηθήκαμε ότι είχε συνάντηση με το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, στους οποίους φυσικά, όπως και σε όλους με τους οποίους συναντάται, είπε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Απολύτως αναμενόμενο. Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί. Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά» σχολίασε σχετικά η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα