Ένα υμνολόγιο επιφύλασσε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Χρήστο Ράμμο, την ώρα που η στάση του προκαλεί ερωτήματα όπως και η αποκάλυψη ότι μέλη της ΑΔΑΕ ήταν συνεργάτες υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναγόρευσε τον Χρήστο Ράμμο σε αμερόληπτο δικαστή επαναλαμβάνοντας τη φράση περί δικαστών στην Αθήνα και υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπολόγισε ότι «υπάρχουν άνθρωποι ευσυνείδητοι και έτυχε να πέσει πάνω σε έναν από αυτούς, σε έναν ανώτατο δικαστικό με βιογραφικό εντιμότητας και αμεροληψίας που έπραξε το καθήκον του»

Και δεν σταμάτησε εκεί. Κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι αντιμετωπίζει τον Χρήστο Ράμμο «με χυδαιότητα, με ύβρεις, με επιθέσεις, με bullying! Είναι ντροπή, ακόμα μεγαλύτερη ντροπή αυτό που κάνετε απέναντι σε έναν ανώτατο δικαστικό που κάνει το καθήκον του, αυτό που ορίζει το Σύνταγμα», στέλνοντας και μήνυμα πολιτικής του κάλυψης από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την ίδια βέβαια ώρα κατηγορούσε την εισαγγελέα της ΕΥΠ και την στοχοποιούσε μιλώντας ακόμη και για συμμετοχή της σε συμμορίες και άλλες σχετικές αναφορές που αποτελούν ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού της.

Και η οποία είναι εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός εν αντιθέσει με τον Χρήστο Ράμμο που είναι πρώην δικαστικός τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας εμμένει για λόγους επικοινωνιακούς να τον αναφέρει διαρκώς ως «ανώτατο δικαστικό» για να δώσει έμφαση σε αυτά που υποστηρίζει.