Ξύνεται στη γκλίτσα του Κυριάκου η Όλγα

8780
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΗ Όλγα ξίνεται στη γκλίτσα του Κυριάκου

Συνεχίζει να αφήνει υπονοούμενα η Όλγα Κεφαλογιάννη, ότι δήθεν της “είχε τάξει το Πολιτισμού” ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από το Μαξίμου πάντως διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τους ισχυρισμούς της. 

Η πικρία που βγάζει που δεν έγινε υπουργός μαρτυρούν ότι, παρά τα όσα λέει, επιθυμούσε διακαώς να γίνει υπουργός. Απλά… ήθελε να “διαλέξει” η ίδια σε ποιο υπουργείο θα πάει, αγνοώντας ότι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα του πρωθυπουργού.

Τώρα βέβαια που έμεινε εκτός περιφέρει, κάθε τόσο, την πολιτική της ξινίλα δεξιά και αριστερά. Μόνο στην “Αυγή” δεν έχει μιλήσει ακόμη η βουλευτής της ΝΔ για να πει τον… πόνο της που δεν έγινε υπουργός Πολιτισμού! Το κλίμα πάντως δεν είναι και ιδιαίτερα καλό στο Μαξίμου και στην κοινοβουλευτική ομάδα για την Ολγα Κεφαλογιάννη και αρκετοί είναι οι συνάδελφοι της οι οποίοι υποστηρίζουν ότι “ορθώς την άφησε εκτός υπουργικού ο πρωθυπουργός”.

Μιλώντας στο cnn.gr η κυρία Κεφαλογιάννη ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμη να δώσει «τη μάχη για την προώθηση του κυβερνητικού έργου, για μία νέα σύγχρονη οπτική στον τομέα του Πολιτισμού. Ο πρωθυπουργός, αυτός και μόνον αποφασίζει. Αποφάσισε διαφορετικά. Επέλεξα να παραμείνω βουλευτής και να δώσω από τη Βουλή τη μάχη για την πολιτική αλλαγή και για την επιτυχία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Πιστεύω ότι διευκόλυνα με την καθαρή μου στάση. Δεν θέλω να γίνω υπουργός για τον τίτλο. Δεν με ενδιαφέρει απλώς να κάτσω σε μια καρέκλα. Θέλω να είμαι δημιουργική και να προσφέρω στην πατρίδα μου».