Ξηλώνεται το κύκλωμα του μεγάλου κόλπου της Novartis

1283
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Novartis: «Βόμβες» Μανιαδάκη κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι ίδιοι σε Ελλάδα και ΗΠΑ και επιζητούν αμοιβή 10-30% του προστίμου

Μαθαίνω ότι οσονούπω έρχονται σοβαρές αποκαλύψεις που αφορούν την «πηγή» και τα «συγκοινωνούντα δοχεία» από τα οποία περνούσαν οι «ειδήσεις» και οι «αποκλειστικότητες» γύρω από τη μυθιστορία που συνόδευε τη δήθεν εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση του σκανδάλου(σε ό,τι αφορά γιατρούς και διοικητικούς στο χώρο της Υγείας) της Novartis, αλλά και τη στοχοποίηση των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ τα οποία κηλιδώθηκαν ώστε η αποπομπή τους να έχει εκλυτικό αίτιο.

Όλα αυτά θα τα μάθουμε με λεπτομέρειες και τότε, όπως μάθαμε αρμοδίως, θα προκληθεί πολιτικός “σεισμός”. Κι αυτό γιατί η “πηγή” δεν αυτενεργούσε, ενώ οι δικαστές έπαιρναν απαθείας εντολές για τους “χειρισμούς”. Επιπροσθέτως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακούγεται κι ένα ακόμη όνομα πλησίον του πρωθυπουργού Τσίπρα που ήταν σε απευθείας γραμμή με την “πηγή” στις ως άνω υποθέσεις, αλλά και μια δημοσιογράφος που είχε από πρώτο χέρι πληροφόρηση. Είναι προφανές ότι το προσεχές διάστημα θα… ευωδιάσει η ατμόσφαιρα με τις οσμές της συριζαϊκής διακυβέρνησης.

Easy Writer