Ξέχασε τον Παπαγγελόπουλο και έπιασε την Τουλουπάκη ο Λάππας

95

Ο βήχας, το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβεται και στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τα αισθήματά του για την Ελένη Τουλουπάκη. Την εισαγγελέα Διαφθοράς που ελέγχεται για κακουργήματα. Γιατί αυτή τόσο κόπο έκανε στη σκευωρία που επιχείρησε να στήσει το μαγαζί του Τσίπρα. Οπότε τώρα που έχει μια δυσκολία ήρθε η ώρα να της σταθούν.

Και ο Σπύρος Λάππας το έκανε από το βήμα της Βουλής κατά την ομιλία του που κανονικά έπρεπε να αφορά τον Παπαγγελόπουλο ο οποίος με το τέλος της ημέρας αναμένεται να βρίσκεται κατηγορούμενος σε ειδικό δικαστήριο.

Τι είπε λοιπόν ο ερωτοχτυπημένος Λάππας; Ότι «είναι ντροπή πως η Ελλάδα θα είναι η 3η χώρα που θα ελεγχθεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη δίωξη εισαγγελικής λειτουργού, που επιδιώχθηκε με λύσσα και εκδικητικότητα, από την πρώτη μέρα».

«Με λύσσα πολεμήσατε από την πρώτη στιγμή και τους προστατευόμενους μάρτυρες και τους εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς», υπογράμμισε ο κ. Λάππας, σημειώνοντας ότι η δίωξη Τουλουπάκη θα στιγματίζει το πολιτικό σύστημα και τη δικαιοσύνη. Ιδίως για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, είπε ότι «πανηγυρίζουν οι μαφιόζοι της Οικουμένης». Όσο για τη δίωξη Τουλουπάκη, κατήγγειλε πως την είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr