Γρυλίσματα

280
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Το 'ριξε στο χορό ο Πολάκης σε εκδήλωση (τρεις κι ο κούκος) του ΣΥΡΙΖΑ

Δεύτερη φορά αριστερά ονειρεύεται ο Πολάκης και με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του απειλεί θεούς και δαίμονες. 

Ο βουλευτής του Τσίπρα τα βάζει και με την κυβέρνηση και με τα media και διαπιστώνει πως κάποιοι τρώνε με… δέκα μασέλες. Από που όμως προκύπτει αυτό; Από το πρόγραμμα για την ενημέρωση των πολιτών συνολικού ύψους 11.000.000 ευρώ. Ας σημειωθεί εδώ πως το ποσό αυτό αφορά το πρόγραμμα «Μένουμε Σπίτι» το οποίο προβάλλεται από όλα τα νόμιμα μέσα σε όλη την Ελλάδα.

Τον ενόχλησε πολύ τον Πολάκη που η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και με επιτυχία. Ότι κατάφερε η Ελλάδα να μην γίνει Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία. Μάλλον τον πονάει πως αυτό το κατάφεραν άλλοι και γνωρίζει από τα πεπραγμένα του πως ο ίδιος θα είχε αποτύχει παταγωδώς. Αντί να κάνει το σταυρό του που δεν «έτυχε στη βάρδιά» του – για να θυμηθούμε και την περίφημη δήλωση Δούρου για τους νεκρούς στο Μάτι, επιχειρεί αντεπίθεση με αγοραίο λόγο.

Αλλά δεν μένει εκεί ο πολύς κ. Πολάκης. Διασύρει και επαγγελματίες κατηγορώντας τους ότι τα άρπαξαν όταν εκείνοι δημόσια έχουν πει ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα χωρίς να πληρώνονται. Τι σημασία όμως έχει; Είπαμε, η λάσπη να μένει και όλα καλά.

Ας τον χαίρονται λοιπόν εκεί στην Κουμουνδούρου.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr