Αγοραστή για την πλατφόρμα TikTok ανακοίνωσε σήμερα ότι βρήκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα «πολύ πλούσιων ανθρώπων». Μετά την ανακοίνωσή του ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε και νέα παράταση για την πώληση της πλατφόρμας, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Sunday Morning Futures του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Έχουμε έναν αγοραστή για το TikTok». Αρκέστηκε, επίσης, να ανακοινώσει ότι θα δώσει νέα παράταση για την πώληση της πλατφόρμας, μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου. Πάντως, δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις, λέγοντας μόνο ότι θα αποκαλύψει περισσότερα «σε δύο εβδομάδες».

Κληθείς να σχολιάσει την εξέλιξη των εμπορικών διαπραγματεύσεων με τον Καναδά, είπε ότι αυτές «σταμάτησαν μέχρι ο Καναδάς να καταργήσει ορισμένους φόρους που επιβάλλει σε αμερικανικά προϊόντα».