Θεός ο Βούτσης για το πάρτι ρουσφετιών: Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα

140
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis «Βόμβες» για την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να γίνει κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο βουλευτής του κόμματος και τέως πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Καμία “ρουσφετολογική” πρόσληψη στην Βουλή δεν βλέπει ο Νίκος Βούτσης παρόλο που τα στοιχεία της Κοινοβουλευτικής Διαφάνειες και οι ίδιοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται πως έχουν βολέψει υιούς και θυγατέρες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής σχολιάζοντας τα επίμαχα δημοσιεύματα έριξε ευθύνες στα ΜΜΕ και στους πολιτικούς του αντιπάλους. Έκανε λόγο για “δημιουργία εντυπώσεων” και για πολιτικές σκοπιμότητες μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Κάλεσε μάλιστα, όποια πολιτικά κόμματα έχουν ερωτήματα να απευθυνθούν στον ίδιο να τους δώσει απαντήσεις. Ωστόσο και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έγιναν προσλήψεις στην Βουλή αν και έσπευσε να τις χαρακτηρίσει ως “οριακές”. Είπε μάλιστα ότι αυτές έγιναν διότι αυξήθηκε σημαντικά η λειτουργία της Βουλής. Ταυτόχρονα έριξε “καρφιά” στις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας πως παρέλαβε ένα πελατειακό κράτους αλλά προσπάθησε να συνεργαστεί αρμονικά με όλους.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr