Κομφούζιο επικράτησε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά του πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντόπουλου, για τη διερεύνηση ενδεχόμενης τέλεσης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος για τα Τέμπη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης ζήτησε να μοιραστούν στα μέλη της επιτροπής όλες οι δικογραφίες για τα Τέμπη που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή και αντίγραφο από το σύνολο της δικογραφίας που τρέχει για την τραγωδία, με σχετικό αίτημα προς την εισαγγελία Λάρισας. Τελικά αποφασίστηκε να δοθεί αντίγραφο της δικογραφίας βάσει της οποίας συντάθηκε το κατηγορητήριο του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση σύστασης της επιτροπής, δηλαδή το εισαγγελικό πόρισμα και μηνύσεις συγγενών για την αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος.
Από την πλευρά της η βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, είπε να μη ζητηθεί πρόσθετη δικογραφία, σημειώνοντας ότι η επιτροπή εξετάζει τα αδικήματα που έχουν έρθει στη Βουλή, με τον Βασίλη Κόκκαλη να διατείνεται ότι η δικογραφία στη Βουλή δεν είναι ούτε η μισή. Έκρινε λογικό το αίτημα να ζητηθεί το σύνολο δικογραφίας.
Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Γαβρήλος, είπε να ζητήσει η επιτροπή, με αίτημα στην εισαγγελία, να να δοθεί όλο το υλικό συσχετιζόμενης δικογραφίας, σημειώνοντας πως από τον Μάιο και Αύγουστο υπάρχουν πρόσθετα στοιχεία. Είπε δε πως έχουμε συνταγματικό δικαίωμα να προτείνουμε να διευρύνουμε και το κατηγορητήριο. Έχουμε καθήκον να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία και τη δικογραφία.