Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το κόμμα της για ενδοτισμό!

by Manifesto

Σε διαρκές βέρτιγκο είναι πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Από την ημέρα που έχασαν τις καρέκλες της εξουσίας, κάνουν(λέμε τώρα…) αντιπολίτευση “ότι να΄ναι” και γενικώς πολιτεύονται με… ότι κατεβάσει η κούτρα τους.

Ωστόσο, καμιά φορά μπερδεύονται και το μένος τους για την κυβέρνηση Μητσοτάκη τους αποσυντονίζει και τους εκθέτει. Τα παραδείγματα πολλά. Το τελευταίο, φρέσκο σαν τους καταπληκτικούς κουραμπιέδες της “Ν. Καρβάλης”, από την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου, η οποία στην προσπάθειά της να “κάνει κριτική” στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα τα έκανε… ολίγον σαλάτα. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαρακτήρισε τον συνταγματολόγο Αλέξανδρο Σβώλο ως «γνωστό υποστηρικτή» της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθεί η ανάρτηση-περιβόλι στην προσωπική της σελίδα στο facebook: 

“Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιλογών του στα εθνικά θέματα.
«Πιο ενδοτικός ακόμα και από την κυβέρνηση ΣυΡιζΑ ο Μητσοτάκης»
Με απλά λόγια ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εθνικά επικίνδυνο πρωθυπουργό, αναβιώνοντας μνήμες του 1993, καθώς και τότε με τη βοήθεια της ίδιας εφημερίδας, γκρέμισε πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη!”

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα