Βολτούλες κι… άγιος ο κορωνοϊός! (pics & vid): Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η καλοκαιρία έβγαλε κόσμο έξω

70

Κόσμο σε αρκετές περιοχές της Αττικής έβγαλε ο καλός καιρός στην πρωτεύουσα μετά από αρκετές ημέρες κακοκαιρίας.

Την ίδια ώρα στους δρόμους περιπολούν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες φροντίζουν να μην προκαλούνται συνωστισμοί και να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που έχουν υποδείξει οι ειδικοί προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Αρκετοί ήταν αυτοί – όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κατέγραψε το protothema.gr – οι οποίοι βγήκαν για περπάτημα και τρέξιμο στον παραλιακό πεζόδρομο του Φλοίσβου χωρίς υπάρχει αντίστοιχος κόσμος στις παραλίες όπως συνέβη σε προηγούμενες ημέρες με καλοκαιρία.

Την ίδια ώρα στο Παγκράτι, στην πλατεία Βαρνάβα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρενέβησαν προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός από πολίτες που είχαν βγει βόλτα για καφέ καθώς δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση από τη στιγμή που δημόσιοι χώροι άθλησης, παιδικές χαρές και οργανωμένες πλαζ έχουν σφραγιστεί από τις υπηρεσίες.

Αντίθετα πιο αποθαρρυντικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν σε λαϊκή αγορά στον Νέο Κόσμο με τους πάγκους να είναι σε μικρή απόσταση ο ένας από τον άλλο και τους πολίτες να μην τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Παρόμοια εικόνα και στη Θεσσαλονίκη στην λαϊκή αγορά της οδού Βούλγαρη στην οποία όπως φαίνεται στο βίντεο του seleo.gr δεκάδες καταναλωτές συνωστίζονταν ανάμεσα στους πάγκους χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.


πηγή:protothema.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr