Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν με τους Πολωνούς διαιτητές που αρχικά είχαν οριστεί να διευθύνουν τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης https://tomanifesto.gr/methysmenoi-oi-polonoi-diaitites-toy-aek-aris-prokalesan-sovaro-epeisodio-kai-agnooyntai/ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SUPER LEAGUE.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με ανάρτησή του στο twitter άφησε αιχμές κατά της ΕΠΟ και της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) που έχουν την ευθύνη για τους διαιτητές υποστηρίζοντας ότι «η ανεξάρτητη λειτουργία τους δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως “ασύδοτη λειτουργία”» και τόνισε ότι «χρειάζεται να δοθούν πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους».

Αναλυτικά:

«Η ανεξάρτητη λειτουργία της ΚΕΔ/ΕΠΟ, όπως ορθότατα περιγράφεται στην Ολιστική Μελέτη, δεν μπορεί να ερμηνεύεται ως “ασύδοτη λειτουργία”. Η υπόθεση με τους Πολωνούς διαιτητές επιβάλλει πειστικές εξηγήσεις προς τους φιλάθλους, αλλά και τις διεθνείς ομοσπονδίες».

Θυμίζουμε ότι ο ένας εκ των διαιτητών παρουσίασε αλλιώς την κατάσταση εν συγκρίσει με τα πρώτα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι ήταν μεθυσμένοι οι Πολωνοί ρέφερι https://tomanifesto.gr/o-polonos-diaititis-toy-aek-aris-katiggeile-oti-toy-epitethike-methysmenos-opados-toy-panathinaikoy/.