Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο γνωστός ως «Μιχάλης» που κατηγορείται για εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλευόταν την ανήλικη, μαζί με τον Ηλία Μίχο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, ο πελάτης του δεν έχει σχέση με την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από τον Κολωνό.

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο “Μιχάλης” έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο “Μιχάλης” δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat», συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του 57χρονου
«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και ανακριτική αρχή».