Τζιχαντιστής στον Έβρο: Τι λέει η ΕΛΑΣ

25
Τυμπάκι: Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από σφήκες, κινδύνευσε η ζωή του tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Μια διαφορετική εικόνα των όσων συνέβησαν στον Έβρο με τον «τζιχαντιστή» από την Τουρκία δίνει η Ελληνική Αστυνομία. 

Μάλιστα σημειώνει πως σε έλεγχο που έγιναν δεν βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του ενώ τονίζουν πως ούτε και οι Τούρκοι έκαναν λόγο – όπως υποστηρίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ- για τζιχαντιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr